Pagina's

zaterdag 5 april 2014

STAMPINBACK STENCILS

Vandaag 2 kaartjes, omdat ze met hetzelfde stencil gemaakt zijn!
Het bollenstencil op wit papier gelegd en met versamark beinkt. Daarna het stencil verwijderd en het papier gekleurd met panpastels.
De bloesemtak een paar keer afgedrukt en ingekleurd met mementomarkers. De tekst gestempeld en in het hart van de bloemen witte stipjes gezet. 
Gemat op wit en daarna op een roze kaart.Het stencil zat nog vol met versamark dus dat heb ik ook een wit papiertje gelegd en toen door de cuttlebug gehaald. Wel een kladpapiertje erop leggen anders zit alles vol versamark!
Met blauwe panpastels gekleurd, het stencil teruggelegd en met een gum over de bollen gegaan zodat ze weer witter worden.
Het is niet goed te zien op de foto maar de bollen zijn wat verhoogd door het embossen.
De grote en kleine luchtballonnen en de tekst gestempeld. Om de bollen in de luchtballon en langs de randen een wit lijntje getekend met een gelpen.
Gemat op wit en toen op een blauwe kaart.De mooie tekst van de 1e kaart en de luchtballonnen van de 2e kaart zijn nu ook los te koop!

Groetjes, Wiepke

2 opmerkingen:

  1. Mooie kaarten! Vooral die ballonnenkaart vind ik top! (blauw en ballonen...dat zijn echt twee lievelingsdingen van mij...) Ik heb je op het Event maar even en voornamelijk uit de verte gezien; was druk/gezellig...Groetjes, Gerrina

    BeantwoordenVerwijderen