Pagina's

donderdag 6 februari 2014

It takes a long time

Heerlijk gespeeld met het nieuwe februari-sheet.

Aan de binnenkant van de kraftkarton kaart de schoenzolen gestempeld en langs de onderrand uitgeknipt. Van de voorkant een stukje afgesneden en de mensen gestempeld met bruine distress en met een kleurpotlood wat schaduw gegeven. Grof gemaskerd en de steentjes gestempeld en daarna de grassprieten. De tekst op een restje gestempeld en gemat op groen. Aan de bovenkant nog een stukje raffia geknoopt.


Groetjes, Wiepke

3 opmerkingen:

 1. Hoi Wiepke, Leuk dat je volger bent geworden van mijn blog!!
  Ik ben er altijd een beetje verbaasd als mensen mijn werk leuk vinden en mij daarom willen volgen. Zelf denk ik, ja okay, ik vermaak me wel met wat ik doe, maar ik zie veel mooiere en creatievere dingen voorbij komen op alle blogs. Ben dus niet zo zeker van mezelf, ha, ha.
  Heb over jouw blog gewandeld en inmiddels dus ook al veel moois gezien en ja, die evolutie heeft wel heeeel veel tijd ingenomen om tot de mensen te komen wie we zijn.
  Je hebt dat met deze kaart fantastisch uitgebeeld.
  Groetjes Gery

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je dit weer mooi gedaan Wiepke, zo in verschillende laagjes , je moet er maar op komen, bedankt om mij ook te willen volgen, ik hoop dat ik ook jou een beetje kan inspireren!!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gery en Maria, dank voor jullie leuke reacties.
  Ik probeer mijn 'stempel' horizon te verbreden door meer blogs te gaan volgen. En jullie kaarten spreken mij aan!!

  Groetjes, Wiepke

  BeantwoordenVerwijderen