Pagina's

donderdag 30 januari 2014

Met pensioen

Toen ik een restje papier zocht kwam ik dit golfpapier tegen. En dus was deze kaart heel snel gemaakt! 
De tekst op een label gestempeld, de gele kaart volgestempeld met golfballen en alles opgeplakt!


Groetjes, Wiepke

maandag 27 januari 2014

Dame met kijker

Nog een keertje dan, deze dame met kijker!
Met zwart gestempeld op wit kraftkarton, gemaskerd en de weide-stempel met groen gestempeld. De achtergrond met distress gesponst en de sterren met het sterrenstencil en gele distressinkt gemaakt. Een randje geplakt en daaronder de tekst met zwart gestempeld. Gemat op groen en op een witte kaart.


Groetjes, Wiepke

donderdag 23 januari 2014

Pink Ribbon

We kennen het denk ik allemaal wel, pink ribbon, ofwel het roze lintje als symbool voor het onderzoek naar borstkanker. Een beetje verscholen op het januarisheet staat dat lintje en ik heb het gebruikt om nog een kaart voor de Stampinbackchallenge te maken. De tekst vond ik hier heel goed bij passen.


Groetjes, Wiepke

donderdag 2 januari 2014

Goede voornemens!!

Toen ik de nieuwe stempels van januari voor het eerst zag moest ik even denken wat ik daar voor kaarten mee zou kunnen maken. Maar eenmaal bezig zag ik vele mogelijkheden en dit is de eerste.
Deze tekst vind ik bv. een goed voornemen voor het nieuwe jaar.
Eerst de handen, of moet ik zeggen de wijzende vinger, gestempeld op stampinbackkarton, gemaskerd en met distress en het bollenstencil  bewerkt, Daarna het tekstblok met oranje over de bollen heen gestempeld. De handen nog licht ingekleurd met een mementomarker. Gemat op zwart en oranje en daarna op een witte kaart die ik ook bewerkt heb met het bollenstencil.


Groetjes, Wiepke


woensdag 1 januari 2014

Stampinback challenge januari

Om te beginnen voor iedereen mijn beste wensen!

En het is niet alleen een nieuw jaar, maar ook een nieuwe maand. Dus tijd voor de Stampinback challenge.
Op een wit linnen kaart de golfballen van het nieuwe sheet 144 gestempeld. Op een restje nogmaals twee golfballen gestempeld, gemaskerd en toen de tekst (sheet 111A) gestempeld.


Groetjes, Wiepke