Pagina's

vrijdag 29 november 2013

Speciaal gemaakt

De stempel van deze honden is speciaal gemaakt voor mij door Fred de Back van Stampinback.nl.
Op de voorgrond de hond van mijn dochter, Shibby en een pasje daarachter onze Leia.
De berkenboompjes heb ik op de achtergrond gestempeld en op de grassprieten heb ik nog wat flowersoft gestrooid. Daarna de boompjes gekleurd met wasco en de achtergrond gesponst met distress. En dan lekker de wasco eraf poetsen met een stukje keukenrol, waardoor ze weer mooi wit worden.


Groetjes, Wiepke

zondag 24 november 2013

Kerstkaart 7

De laatste van een weekje kerstkaarten!
Op wit kraftkarton de kalender en de maand december gestempeld. Op 25 december Xmas gestempeld. Daarna de sneeuwkristallen met versamerk en die geembost. Gesponst met distressinkt.
De kerstman op een apart stukje gestempeld, ingekleurd, uitgeknipt en verhoogd opgeplakt. 
Gemat op zwart en toen op een stuk Maja designpapier geplakt.


Groetjes, Wiepke

zaterdag 23 november 2013

Kerstkaart 6

3 vierkanten gesneden van wit linnenkarton; 1 van 7,5 cm, 1 van 10 cm en 1 van 12,5 cm. Twee bruine matten van 8 cm en van 10,5 cm en een bruine kaart van 13,5 cm.
Plak de witte kaarten op elkaar met niet-permanente tape en stempel de kerstster, van Stampinback,  met distress festive berries en de tekst met bruin. Met de dove blenderpen de roze bloemblaadjes kleuren en met  een distressmarker de groene blaadjes. Gele stippen in het hart.
Dan loshalen, de bruine matten ertussen plakken en alles op de bruine kaart.
 

Groetjes, Wiepke
 

vrijdag 22 november 2013

Kerstkaart 5.

Een kleur papier, een kleur distressinkt (festive berries) en 2 stempels. Dat is alles wat je nodig hebt voor deze kaart!
De ballen, (Stampinback, sheet 117b) gestempeld op beige karton met een parelmoerglans, op restjes de ballen nogmaals gestempeld en uitgeknipt. Aan de achterkant van de ballen een rillijntje en een smal stukje dubbelzijdig tape. Opgeplakt en de zijkanten naar voren gebogen. Tekst (Stampinback, sheet 067) erop, een sierhoekje geplakt en plaksteentjes in de oogjes van de ballen.
Hetzelfde karton gekleurd met de distressinkt, want bij zo'n parelmoerglans past geen enkel velletje karton uit mijn grote collectie papier.
 

Groetjes, Wiepke
 

donderdag 21 november 2013

Kerstkaart 4, voor de Stampinback challenge van november

Deze keer met de wasco-techniek. De vogels op tak gestempeld met stazon ganache op stampinback karton. Ingekleurd met mementomarkers, tekst gezet en toen laten drogen. Met wasco goed over al het stempelwerk kleuren. Dan de achtergrond kleuren met een sponsje. En dan ... poetsen! Alle wasco eraf poetsen tot het wit te zien is en de kaart glimt als een spiegel!! Op een nieuw stukje stampinback karton de bessentakken gestempeld. Gemat op bruin en op een bruine kaart.


En dan natuurlijk een zelfgemaakte envelop erbij!! Wat een leuk ding is dat punch board!!!!





Groetjes, Wiepke


woensdag 20 november 2013

Kerstkaart 3 en 3a.

Vandaag twee kaarten. Het schaatsende paar gestempeld met Stazon Claret op wit karton. Op maat gesneden en geplakt op een rode kaart. Stempel is van I brake for stamps, het kaartkarton is van de Action.


Voor de tweede kaart heb ik het stelletje afgedrukt met distress chipped saphire op linnenkarton (de binnenkant). Sommige delen bewerkt met de dove blenderpen. De tekst afgeknipt van een oudere stempel (Stampinback) en zonder blokje afgedrukt. Daardoor komt de boogvorm (kan de tekst ook niet scheef staan :) ). Gemat op Maja Design Vintage Autumn Basics papier en toen op een blauwe kaart.


Groetjes, Wiepke


dinsdag 19 november 2013

Kerstkaart 2

Ook op het witte kraftkarton de takken gestempeld en met clear poeder geembost. Een stukje papier gescheurd en daarlangs gesponst met adirondack. De bovenkant blauw, naar onderen toe wat blauwgroen. Het dorpje gestempeld met donkerblauw en de daken wit gemaakt met een gelpen. Sneeuwvlokjes "laten vallen" . Op een dubbele kaart geplakt, de tekst gestempeld en ook geembost. Hoekjes afgerond.
Ook deze stempels zijn van Stampinback, de takken zijn (voor mij) een gouwe ouwe, al veel gebruikt!!


Groetjes, Wiepke

maandag 18 november 2013

Kerstkaart 1

Een week lang, iedere dag een kerstkaart!!
Op het nieuwe witte kraftkarton de kerstman gestempeld, ingekleurd met kleurpotlood en uitgeknipt. Ook op het witte kraftkarton met een sjabloon en glimmermist de sterren gemaakt, tekst gestempeld en op een rode kaart geplakt. De kerstman verhoogd opgeplakt.
Stempels, kraftkarton en het sterretjes-sjabloon zijn van Stampinback.


Groetjes, Wiepke

donderdag 14 november 2013

Vogel met huisjes

Op een kant- en klare kaart de vogel en takken gestempeld. Met bleek de kleur weggehaald. De vogel ingekleurd met kleurpotlood en de takken met memento stiften. In de besjes een witte stip gezet met een gelpen. Aan de binnenkant de rondjes afgetekend en daar de vogelhuisjes in gestempeld. En toen was ik iets te enthousiast met de bleek, dus met de stempellineaal de huisjes nog een keer gestempeld.


Groetjes, Wiepke

vrijdag 1 november 2013

Een nieuwe woning.

Mijn bijdrage voor de novemberchallenge van Stampinback. Onderwerp; vogels!

Ja, ook vogeltjes gaan weleens verhuizen!! Dus speciaal voor hen een kaartje gemaakt!


Groetjes, Wiepke